Despre Laboratorul DentalCAD Center

Cine Suntem?

DentalCAD Center a fost conceput cu dorinţa de a oferi medicilor şi clinicilor cele mai noi şi mai moderne posibilităţi de realizare a lucrărilor protetice. Echipa noastră îşi dedică în permanenţă atenţia către fiecare lucrare primită încercând în acelaşi timp să onoreze orice cerinţă primită din partea medicilor. Fiecare restaurare dentară pe care o producem, este realizată prin tehnologia digitală pentru a asigura o precizie, adaptare funcţie şi estetică la cel mai mare nivel.

DentalCAD Center vă oferă restaurări fixe care includ o calitate excepţională împreună cu estetica inegalabilă. Soluţiile noastre includ lucrări clasice , că de exemplu lucrări metalo ceramice , sau integral metalice, dar şi lucrări de o calitate înalta realizate din zirconiu. Fiecare lucrare utilizează tehnologia digitală într-un fel sau altul, indiferent că vorbim despre o scanare, un design sau o frezare a lucrării.

DentalCAD Center este laboratorul care te poate aduce în noua eră a tehnologiei digitale!

Cu dorinţa de a vă îndeplini toate cerinţele dvs. noi vă oferim:

1.

Ridicarea si Livrarea

Încercam că trimiterea lucrărilor să fie cel mai uşor lucru de zi cu zi din săptămână, de aceea ne ocupăm personal de ridicarea şi ulterior livrarea lucrărilor GRATUIT!

2.

Cel mai înalt nivel

Fără o aparatura modernă şi desigur, o echipă specializată pe fiecare sector în parte, nu puteam reuşi să vă oferim lucrări la un nivel cat mai înalt posibil.

3.

Materiale de calitate

Materialele îşi ţin şi ele locul între cele mai importante etape şi asigură o fidelitate maximă în realizarea modelelor lucru şi ulterior lucrărilor finale.

Contacteaza-ne


    Date de contact

    Adresa Email

    Telefon

    Subiect

    Mesaj